ROB PEETOOM STUDIO

In de gloednieuwe Rob Peetoom Factory in Halfweg, tussen Amsterdam en Haarlem, vindt u naast de Academy ook de industriële Rob Peetoom Studio. 

STUDIO VERHUUR

 

De professionele daglichtstudio van Rob Peetoom is 250 m2 en heeft een indrukwekkend plafond van 9 meter hoog. De studio beschikt over een limbo van 6 x 4 x 5 meter. Er is een aparte vide met alle privacy, bijvoorbeeld te gebruiken voor fashion styling. De Rob Peetoom Studio, met beamer, is te huur voor photo- en video producties. Maar ook voor zakelijke vergaderingen, seminars, modeshows of als showroom. 

INFORMATIE

 

De studio is uitgerust met een luxe badkamer en douche, een moderne keuken met koffiezetapparaat en twee grote sofa's. Catering kan worden geregeld, van simpele gezonde sandwiches tot een uitgebreide lunch. En uiteraard kan het professionele haar- en make-up team van Rob Peetoom op aanvraag worden geboekt voor uw productie. Bij boeking kunt u gebruik maken van 4 parkeerplaatsen en de industriële lift voor uw apparatuur. 
 

contact

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden in de Rob Peetoom Studio kunt u contact opnemen via studio@robpeetoom.com of bel 020-2440077.

Rob Peetoom Factory
Haarlemmerstraatweg 9
1165 MJ Halfweg 

OV: Station Halfweg-Zwanenburg

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief