previousTerug naar overzicht
How to : Maak de Pony tail van de Marvy Rieder ModelExperienceHow to : Maak de Pony tail van de Marvy Rieder ModelExperience
thumbthumb

How to : Maak de Pony tail van de Marvy Rieder ModelExperience

How to: de Pony Tail van de Marvy Rieder Model Experience (zie ook Marvy's Blog op deze site)

Een stap-voor-stap uitleg hoe je de perfecte paardenstaart maakt, zoals de paardenstaarten die de modellen droegen bij de show van Jos Bles op de Marvy Rieder Model Experience.

1) Prep het haar met Fabricate 03, maak het redelijk vochtig.
2) Föhn het haar glad met een polijstborstel. Bij deze look hoeft er geen volume in. Föhn je haar alvast vanaf je gezicht richting je achterhoofd met de polijstborstel, de richting op van de staart, zodat er geen ‘lusjes’ zichtbaar zijn als je de staart gaat maken.
3) Stijl het haar met de stijltang, zodat het haar er mooi gepolijst/glad uitziet.
4) Spray de Quick dry in het haar en borstel het door. Borstel vervolgens al het haar naar de kruin en zorg dat de spanning op het haar blijft.
5) Draai nu een elastiekje om de staart heen.
6) Pak 1 klein plukje van de ponytail; doe hier de Acrylic Shape in en draai deze vervolgens om het elastiekje heen en zet vast met een schuifspeldje.
7) Wrijf met je vlakke hand, met Acrylic Shape voorzichtig de ‘fly aways’ weg. Daarna de Quick dry eroverheen sprayen.
8) Als laatste werk je het af met de Shine flash voor de ultieme glans

Perfect voor een warme zomerdag, maar staat ook heel sjiek bij een avondjurkje en smokey eyes!

WIN actie : Share onze Acrylic Shape post op Facebook of retweet onze Acrylic Shape tweet op Twitter en maak kans op een Acrylic Shape product om je eigen perfecte paardenstaart te creëeren !
Op Facebook verloten wij 1 Acrylic Shape onder de delers en op Twitter 1 onder de retweeters ! Winnaars worden omstreeks 20 juli bekend gemaakt !