Maak jij je zo op dat je het mooiste uit jezelf haalt? Als je weet welke producten en kleuren voor jou geschikt zijn én hoe je het zelf het beste kan aanbrengen, heb je vaak snel een gemakkelijk een mooi resultaat. Make-up is net als de mode ieder seizoen onderhevig aan trends. Er zijn altijd een aantal 'looks' die iedereen mooi staat, máár niet alle trends zijn voor iedereen geschikt. Bij een make-up advies geven we de juiste tips & tricks die geschikt zijn voor jouw gezichtvorm, kleur ogen en stijl.
Dit kan zijn een natuurlijke make-up, party-look of een bruids-makeup, dit is een advies die op maat gemaakt is en passend bij jouw wensen.
Niet voor niets zeggen wij altijd: "Wat bij je past, maakt je mooi!'' 

 

MAKE-UP BEHANDELINGEN

Een nieuwe coupe of haarkleur? Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe make-up 'look' bij! Vaak doe je iedere dag dezelfde make-up routine, waardoor je soms wat blijft 'hangen' in dezelfde manier van opmaken.
Bij ons in de salons kan je je laten opmaken met make-up van het merk Ellis Faas door een visagiste die je een passend make-up advies geeft; wat staat het beste bij je huid en welke trends zijn voor jou geschikt. Inspiratie nodig? Bekijk de Rob Peetoom blog.

 

TOUCH UP

Onze stylisten en visagisten geven je graag een touch up na je behandeling bij ons in de salon. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld laten zien welke nieuwe looks we hebben en hoe je dit bij jezelf kan toepassen, hoe je een mooie poeder aanbrengt, hoe je snel en gemakkelijk een mooie glans op je junkbeenderen kan aanbrengen etc. Een touch up maakt je nieuwe 'look' helemaal af, zodat je perfect de salon uiltoopt! Thuis ook zo'n mooie look creëren? Koop dan de Ellis Faas producten in onze webshop.

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief