Terug naar overzichtRob Peetoom Academy

Sylvia Tervoort

Rob Peetoom Academy

Ons adres en openingstijdenRob Peetoom Academy

Haarlemmerstraatweg 9
1165 MJ - Halfweg

 

Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00

 

De Rob Peetoom Academy is altijd op zoek naar modellen: klik hier om je aan te melden.
 Bekijk onze vacatures (0)
Sylvia Tervoort

Sylvia Tervoort

Sylvia, die zelf in ‘97 als leerling bij Rob Peetoom begon, staat sinds een paar jaar als Education manager aan het hoofd van de Rob Peetoom Academy, dat nu tijdelijk gevestigd is in de oude salon. 
Wekelijks ziet ze tientallen junioren en stylisten op alle niveaus in de grote zaal van de Academy, waar stoelen met wasbakken, lange tafels en een groot beeldscherm met stoelen ervoor het beeld bepalen.

Rob Peetoom Academy

Info over Rob Peetoom Academy

"Wij halen het mooiste uit onze klanten en het beste uit onze medewerkers."

Bij Rob Peetoom beginnen "jonkies" die van de kappersschool komen en in een van onze salons stage hebben gelopen, als leerling. Via de eigen Rob Peetoom Academy groeien ze door van New talent naar Stylist, Advanced Stylist, Top Stylist of zelfs Master Stylist, maar ook dan blijven ze trainen.

Niet alleen techniek, maar ook leren werken volgens de Rob Peetoom filosofie: "Wat bij je past, dat maakt je mooi!". Om dat te kunnen zien, is het belangrijk dat je leert om eerst te kijken en te praten en dan pas te knippen.

Onze stylisten worden getraind volgens de laatste knip- en kleurtechnieken op verschillend niveau. Ook volgen zij op onze Rob Peetoom Academy basic- en advanced make-up cursussen en krijgen zij training in de INGEbrows behandelingen. Alle onderdelen worden met een examen afgesloten.


 

Ontvang het laatste Rob Peetoom nieuws in jouw mailbox

schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief